En bild på min älskling .. ♥

.
En bild på rosie från google (viste inte om tjejen ville vara med på bilden så det är väl lika bra att täcka över henne ) Men jag tycker att rosie e söt på denna bilden så var tvungen att lägga upp den men bilden var ju jätte liten detta är i storlek 1000 ;s Men nu sitter jag och chillar och hr precis tittat på en film :) Men nu ska jag städa för marsvinen för där stinger :s Men innan det ska jag kommentera lite bloggar för jag har inget o göra . Längtar så himmla mycket tills på torsdag saknar min lilla polle :) Och vi ska kanske hoppa på torsdag så det ska ju bli jätte kul och hoppa för första gången. Och så ska jag kanske inviga min nya jacka om det inte är jätte varmt :)
.
Idag så har jag vat hos mormor för att Lukas (lille-bror) har hockey läger så var dom där nästan hela dagen och jag gillar inte o va ensam har inget och göra då så jag åkte till mormor :) Och var ute med Saga och sånt. Men nu ska jag städa buren,
.
//EmmaÅlström ♥

Nya saker

.
Hej , nu har jag okså gjort ett videoinlägg . Jag e as närma kameran men haha , Jag ser ju typ inte vad jag filmar för något så detta är den bästa av alla som jag filmade.
.
//Emmaålström

min gamla foderhäst...♥

Så himla fin!<3
So far, away but still so nerby my heart, i wish you was here i think about you every single day, how i suppost to be moving on? You had it all, you was speciell , it was that i falt for, jag faller..♥
PEPSI, JAG ÄLSKAR DIG SÅ HIMLA MYCKET DU VET ATT JAG ALDRIG GLÖMMER DIG, JAG VILL TRÄFFA DIG JAG VILL SE DIG ALLT JAG HAR ÄR FOTON, MEN DOM GÖR BARA SÅ ATT MAN GRÅTER, PEPSI JAG ÄLSKAR DIG! ♥

Gekås

Fotograf ; Jag [Emmaålström]
kamera nikon d3000
.
Saknar dig Sammy kommer alltid älska dig ;'(
.
Hej idag ska jag till ullared men mormor skulle med så Emma-Louise kunde ju inte följa med då synd , men jag ska köpa en grimma till Rosie och ridstrumpor och en onepieas eller hur den nu stavas och så ska jag kanse köpa något mer till Rosie kanske ska köpa ett hoppspö om det är billigt , och så ska jag köpa ett smyckes träd.
.
Kommer ett video inlägg senare idag eller imorgon om vad jag köpte och sånt :) Igår spelade vi ju minigolf och åt på verona , det var jätte kul ag kom 3a på golfen tyckte banornoa var jätte svåra ;o Men vi klarade ju det , och sen åt vi ju på veron jag åt en plankstek och till efterrätt en glass med grädde chokladsås och hallon jordgubar och blåbär det var supergott !

Sallie&Rosie

Bild lånad av ägarens hemsida ( Caprifolen voltige )
.
Våra söta hästar! den över e  Rosie (min ) Emma's den under e  Sallie Emma-Louises ! Vist e dom söta :') Fast rosie är svettig för hon är lite ljusare på riktigt . Snart så ska jag vara med Emma-louise hon kommer hit kl 2 , vet inte vad vi ska göra men vi kommer alltid på något roligt att göra :)
.
Senare idag ska vi ju speka golf ska bli as kul jag tror faktist att jag kommer att vinna :) Och efter eller före vet inte ska vi äta på resturang på verona :) Ska bli jätte roligt dom 2 bästa dagarna på rad ! Men nu ska vi äta .
.
//Emmaålström

Snart så ..

Hej på er! :)
sitter just nu och kollar på the hills (beroende!)  & Tack för alla kommentarer ni är för gulliga! läster lite bloggar & så, kollade precis på nicholais blogg åååh så snygg design! sån skulle man ju inte tacka nej till.. förresten så kommmer det en ny header supersnygg kommer den va, fick bli ett kort inlägg. Kram

Sallie

Hejsan!
idag har jag & Emma vatt och kollat på foderhästar :)
det gick super, och vi ska ha dom! :D gissa om jag är GLAAAAAAD nu?! min hette Sallie, så sjukt fin hon va!
gick riktigt fint ner på tyglen lätt & ställa, och är jättefin i allt! :) Det är en c-ponny och hon är 18år. Dock spelar åldern verkligen INGEN roll för mig alls, hon kändes inte alls som hon är 18, haha, för hon ser ut som en unghäst hah! Typ 5? såg hon ut som ;) Men åh såååå himla fin! (jag vet att jag tjatar, men kan inte låta bli) .
.
Imon då.. så ska jag vara med Emma, kanske bada om det blir fint väder. Sen på kvällen ska vi ut & äta. Det blir kanske wild west :) Sedan så ska vi speala minigolf, hihi jag älskar verkligen att spela minigolf =)
Myyyyyys! :)

Rosie

Hej idag tittade vi på hästarna och jag fick en som hette Rosie och Emma-Louise fick Salli :) Vi fick dom okså e så glad ! Vi fick provrida dom och Rosie var jätte duktig men inte om man inte har halsförlängare för då var hon ganska ste (utan) Och så hade hon huvudet rakt upp . Och hon var lite rädd pår färgstarka saker men det gör ju inget för när hon hade halsförlängare så gick hon jätte fint på typel och allt ! Hon var jätte kelig och söt ! Hon var ganska mörkfux och liten snopp haha bläsen heter ju det :) Hon var 162 i mankhöjd och jätte bra hoppare sa dom :)
.
Ridbyxorna var jätte sköna och mjukka att rida i ! , Jag trode att det skulle vara jätte varmt att rida det är ju varmt ute men det var bara skönt att rida blev typ inte allt svettig !Och den jackan ja skulle var såklart slut ! Men vi ska bästella den får hööks istellet ! Men nu ska jag äta !
.
//EmmaÅlström

Länkbyte !

Besök denna fett söta tjej nu ! på ; http://wilmaan.blogg.se/ !
.
Gjorde ett länk byte med denna tjejen ! Så gå in på hennes blogg och titta !
.
//TeamEel

Dagen .,

Gammal bild från göteborg fotad av mig{emmaålsrtröm} dålig kvalité
oredigerad
.
Hej , nu ska jag åka och bada . På havedal , Dit ska mormor fylla med med Saga . Sen ska vi åka och kolla på hästarna hoppas att vi får dom ! Länktar avskyvärt myket ♥  Så ska jag inviga mina nya ridbyxor , och innan det ska vi åka till hööks och köpa jackan kul !
.
Men jag har typ glömt hur man rider haha nej skojaar bara med det var ju jätte länge sen  .  Hoppas hoppas hoppas att vi får dom ;) Men nu ska jag åka och bada
.
//Emmaålström

Pray

i close my eyes an i can see a better day, i cloes my eyes and, pray,pray .
Justin bieber.♥
just what i really need to do right now.
.
hejsan!
sitter här vid datan, hah! som ni kanske fattar ;) Imon ska vi kolla foderhästar, superkul :)
hoppas verkligen att vi får dom!♥ inte så mke mer och säga men på förmiddan ska jag springa.

Ponnyskruttarna

[ Ponnyskruttarna ] <-- Länk
Hej , fick bli ett ganska sent inlägg men jag ville bara säga att vi är med och tävlar om veckasn blogg hos Ponnyskruttarna :) Besök deras blogg . Men nu så håller jag på och tittar på fina saker på hooks.se [hööks] För imon ska vi ju kanske köpa den jackan men så kanske det finns något annat fint som man kan köpa . Tänkte köpa ett par ridstrumpor men vi ska snart till ullared så köper det där istället.
.
//Emmaålström

God natt ..

[ Bild lånad av google.se ]
Hejsan , nu har jag hängt upp min nya spegel . Och för ett tag sen ätit nyhems grillen ! Där är det as god mat . Men imorron ska vi åka och titta på de hästarna som vi kanske ska bli medryttare till :) Ska bli jätte kul och titta hur det är där och att rida igen det var ju jätte längesen, så morrondagen kommer bli jätte rolig. Och imorron så ska jag lägga ut min ridoutfit , så får ni se dom nya ridbyxorna på . Om ni vill det då , så får ni se vad jag har på mig när jag rider :)
.
Imorron ska jag också skriva hur det gick hos hästarna och om vi får dom , hoppas det.. Håller ni tummarna ? För om vi får dom så blir denna bloggen lite med häst blogg ju ?  Då skriver vi ju ridpasset och sådana saker :) Då kommer det mer bilder på hästar och sånt. Och så kommer nog en ny heade med med hästar på .
.
Men nu ska jag göra mig iordning för sängen och läsa lite innan jag ska sova , Asså jag är jätte tröt fattar inte varför ;o Men nu ska jag sova ♥
.
//Emmaålsröm

Hiss till denna tjejen!

Hej på er!
vill bara göra en stooor hiss , till denna tjejen! :)
så sjukt snällt att göra länkbyte till andra? och lixom hylla andras bloggar? Hur snällt är inte det? Jag menar vissa bloggar skulle ALDRIG göra ngt sånt för dom vill bara att alla ska gå in på deras blogg och ingen annan än deras, drygt, är det inte? ;)
.
Tycker alla ska kolla in hennes blogg, en toppentjej dedär! ;) Viktigt för oss & Emma att vissa folk gör så, länkbyte asså i ett inlägg, delvis i menyn oxå! Men det är ju ändå ganska viktigt för mig och Emma nu när vi har precis startar denna bloggen, bara några dagar sen ju. så det betyder!♥
Om ni vill göra länkbyte så kommentera =)
Kram

Jacka

Bilderna är lånade på Hööks [Hoooks.se] ♥

Denna jackan ska jag köpa imorgon :) Jag tycker den är shnygg [snygg] Vad ttycker nu då? Det är typ en vind jacka / regn jacka  men den ser inte ut som en regn jacka :p Den fins i lila och svart men jag ska ta svart så den passar till mina nya ridbyxor hihi :)
.
Idag har jag varit hos min mormor och hos saga :) Saga älskade sin nya leksak hon ville inte släppa den :') Hon e så söt , Imorgon ska jag kanske få en ny säng hihi en stor säng :) Den är as fiin ! Men nu ska jag svara på lite kommentarer Puss&kram
//Emmaålström

sjön

och jaaa, detta är fortfarande en hästblogg, men just nu har jag inga bilder. Kommer kanske en ridoutfit senare ikväll!
Hej på er =)
bilden är för att något ni inte vet om mej och emma.. hah.. Det är att nästan varje kväll åker vi ut och badar med min pappa, Emmas pappa & mina hundar till sjön papporna, HAHa går runt sjön med hundarna medans jag och Emma badar i sjön! haha ni kan verkligen inte kalla mig och Emma för badkrukor naej.. för det var 16 + grader igår och hur varmt tror ni det var i sjön då? inte så varmt va? haha!
.
Men nu ska jag dra till mormor och gå ut med hennes hund Leo brukar göra det ganska ofta och inte för att min mormor inte kan göra det eller ngt sånt utan jag tycker det är superkul och gosa med honom och bara vara hos mormor och vara med Leo! :)
nu måste jag cykla, vi hörs! ♥



present till Saga :)

Bilderna e lånade av hooks.se

Hej , Denna söta leksak köpte jag till Saga när Emma-Louise köpte sina ridstrumpor och sina ridbyxor :) Tror ni hon kommer bli glad hihi :) Idag ska jag åka till mormor och gå ut med Saga tillsammans med Emma-Louise och hennes mormors hund ,  Vi ska gå till hund gården och låta dom leka lite :) Det var ju ganska länge sen de träffades så detta ska bli kul hihi :)
.
Nu sitter jag och tittar på tv och på andra bloggar kommentarar lite m.m :) har precis ätit frukost och sånt . Imorgon ska vi ju rida ska bli as kul ! Hoppas vi får dom :) Eller det har vi inte sagt väll ?  Eller jo det har vi ju :) I första inlägget :) Ska bli as kul det var ju så länge sen vi red nu ! Men nu ska jag titta på andra roliga bloggar puss&kram !
.
//Emmaålström



Shoppat!

Hej på er!
Idag har jag shoppat påå..
det blev ett par..
bild lånad från hooks.se ( för att man såg mycke bättre hur dem såg ut än va den bilden ja tog på dem var)
ridbyxor! :)
exakt vad jag behöver asså... sådär assnygga med, Jag älskar dem! =)
och sen oxå ett par ridsockar , som jag VERKLIGEN BEHÖVER! ;)
Det var ungefär allt.. man skulle ju nästan kunna köpa allt i hela buktiken men naej.. det går väll inte, right? Ganska dyrt där faktiskt ändå.. jag menar rid strumporna på hööks kostar 60:- på ullared typ 10:- ? Haha, riktig
skillnad! Men jag vet inte hööks kanske har lite bättre kvalite ändå? Enyways..
Jag och Emma sov över från igår till idag.Det var superkul! Emma kom till mig ungefär klockan 9? ;) Och vi kollade på bridget jones dagbok till kl 11, mellan pauserna så fick vi lite ryck, hah! Sen gick vi in på min lilla data chattade med någon som vi inte kände :$ hmm. eller rättare sagt webbade.. gick ut från datan 03.00 haha, kollade på Sunes Sommar, gullig film dedär asså! Sen var vi så GALET trötta så vi slumrade in.
Idag då.. så vakna vi vid halv 1 åt middag direkt tacos blev det, mums! Men ah, inte så gott när man precis har vaknat. ;) vilade lite, haha, jag var fortfarande ganska trött.. gick in på datan again..Sen gick vi ut och gjorde lite stuffs, åkte till Hööks och köpte lite nya saker som ni ser, nu ska jag nog stänga av datan. Vi hörs !


Nytt .



Bild lånad från hooks.se !
Hej dessa ridbyxorna fick jag igår är så grymt gla för jag tycker dom e så fina :) Igår till idag har jag och Emma-Louise va uppe till typ 5 och sov till halv ett :) Men jag har typ inget att skriva :s men jag o emma-louise var på hööks idag o jag såg tre as snygga rid hjälm och en jacka och en grimma ;o Men nu måste jag dar , puss&kram
//EmmaÅlström

SVAR PÅ TAL ....

Svar: Tack lilla du! så gullig du är :) jaa, full elite här haha!
tycker jag att du skulle SJÄVKLART det är absolut bara kul ni behöver inte va blyga! Vi bits inte :3 hah!

Time for gooo !

Hej på er!
Jag och Emma tänkte starta upp denna bloggen kanske om en vecka eller så ;) Vi ska nämligen kolla på foderhästar på onsdag, riktigt kul men sen vet vi ju inte om vi kommer få dom, men om vi får dom så startar vi upp bloggen om en vecka ungefär! :) med supersnygg design och allt sånt :D Hästarna som vi ska besöka finns häär!
Tack o hej allt för mig!

Välkommen

Till vänster Jag [Emmaålström] Till höger Emma-LouiseOlsson ♥

Hejsan denna bloggen e då våran nya blogg :) Hoppas ni tycker om den och sånt :) Kommentare gärna och gilla oss på bloglovin ! Vi har då denna bloggen som en häst blogg ! Vi heter ju teameel , det heter vi för att jag heter Emma "e" och emma-louise "el" hihi :) Puss&kram


RSS 2.0