inte mer spanska.. orkar inteee

Hahah, sötnos, så söt
Hejsan! =)
sitter bara och är inne på datan och imon är det spanska lektion och jag orkar verkligen inte det är ett häfte man ska lämna in i morgon och jag har nästan bara gjort halva! usch måste plugga nu. Kram 
/Emma-Louise

Nya ridskor!

hejhej! =)
köpte nya ridskor idag, super snygga! På hööks har dom faktiskt fått in snygga ridskor :D
Tycker inte dom har haft det på ett tag, ibland har dom haft nästan 'helt vanliga' eller vad man ska säga ;) Köpte även chaps (ofc, haha) Provade oxå lite olika ridstövlar. Men asså ridstövlar passar verkligen inte på mig.. ser ut som jag har kalle anka fötter.. hah! Men det ser nästan ut som man har ridstövlar ändå men så har jag inte kalle anka fötter.. hihi (; super blanka chaps med, yey!
.
I alla fall.. skolan var ganska seg idag. Fast slutade ändå 2 så det var good! ;D Sen när jag kom hem så baka jag kladdkaka blev inte alls bra ååh, så äcklig! Helt torr & hård får be Emma komma hit äta upp den, för hon äter allt, haha :D Och förresten så mådde Emma jätte,jätte, jätte illa idag! ):  så synd för idag skulle vi igentligen bakat cupkakes. Men nu när jag var själv så tyckte jag inte det var någon ide att cykla och köpa massa grejor. Men jag har oxå gjort engelska läxan, kollat tv osv nu blir det mat, puss! 
/Emma-Louise

Ridlektion

Hejsan , har inget ocg göra så jag tänkte göra ett litet inlägg nu snabbt innan ridningen :) Idag skulle jag ju igenteligen köpa ridyxor men det fans inga i min storlek tänkte köpa såna som emma-louise i en annan färg men min storlek fans ju såklart bara i rött och jag vill inte ha samma som Emma-Louise så jag köpte inga idag men ska kanske köpa dom i veckan ! Men jag hittade ett jätte fint whitaker panband med typ silver med en blomma i mitten :) Det var jättefint.
.
Men nu ska jag ta på mig ridkläder för snart ska jag rida älskade penny :) Hoppas hon är lika duktig idag som igår.
/Emma Ålström

Nu, ridlektion!

Hej igen!
Haha, kände bara för att kasta in ett inlägg att nu ska jag bara äta & sticka till ridningen är sjukt hes menmen ;)
puss
/emma-louise

mitt ♥

Haha, så söt! Kan inte sluta skratta haha, neej asså hon ser så häpen ut, hah ;)
Hejsan!
kom hem från skolan för en liten stund sen från skolan gick till 3. Men det var ändå inte så segt ;) Har ont i mitt öga.. usch, det är skolfoto imon också.. jaja, men ska göra engelska läxan och sen ska jag till stallet, Puss!

Red ut & kom hem med blåtira

Så fin... Jag älskar dig! ♥
Hello ;)
Var i stallet idag red fina Sallie, Red ut och fick blåtira.. Asså usch! så äcklig.. Jag & Emma red nerför en backe, ganska brant, och ja jag hade spänt sadelgjorden ;) Men hennes sadel är inge bra..Hon behöver svanskapa. I alla fall så åkte sadlen fram jätte mycket full fart & jag volta över Sallie ner i en sten rakt med ögat. Så sjukt ont det gjorde. Är alldedes blå nu, menmen ska duscha och såntdära nu bloggar mer imon. Kram! ♥

Dressyr pass

Hejsan! idag skulle vi rida ut men det fick bli ett dressyrpass i padocken! För emma-louise trillade av :( Vi skulle ner för en ganska brant backe så är hennes sadel inte bra, behöver svanskapa. Så kom hon över huvet på Sallie med kinder rakt på en sten stackarn. Och hon ka inte le eller nått så hennes mamma bah ; du får vara 'stonface'imorgon! Ston face betyder ju unifär sten ansikte :D Hon fick ju en sten i huvet. Men jag tycker jätte synd om henne för vi ska ju ha skolfoto på tisdag!
.
Men idag på dressyren var Rosie jätteduktig maria sa ju att hon var jätte jobbig utan halsförlängare men hon var jätte duktig utan ;o hon gick nästan ner i form eller så var hon i for i slutet för då bet hon på bättet och gick jätte bra på tygen och att ställa och skänkelvikningar. Å jag älskar henne när hon är så duktig men jag älskar ju henne alltid.Men idag när vi kom stog rosie sallie inne och så hade dom jättesöta flistäcke sallie hade ett rosa lila och rose ett blåleopard färgat :) Men vi hörs!
.
/Emma Ålström

rainrainrain..


Bild från styringe min hemmaridklubbNär det var tävling där. Tagen med mobilen bara 3 mgx ganska bra ändå? (;
Hej på er! :)
just nu ligger jag bra i sängen och segar mig skulle egentligen sprungit idag. Men det regnar till & från, så får verkligen hoppas att det håller i sig i Laholm asså, åh jag vill verkligen rida ut idag ju ):
Känner inte för att rida i ridhuset i dag.. heller så får hoppas att det håller i sig!
pusshej ♥
/Emma-Louise

Sommaren har sprungit förbi..

brännan har börjat gå bort..Solen gömmer sig bakom molnen..och regnet forsar..
och nu saknar jag sommaren! Skolan har ju börjat nu med riktigt tråkigt på tal om tråkigt är det att vi inte vatt så bra på att uppdatera alls. Har varit så trött på headern bakgrunden är snygg! Men headern ser hemsk ut, men imon ska jag fota lite med min mobil och ladda över bilderna på datan har mer bilder då hoppas på en lyckad header! :)
.
woops, back to skolan, ja det är anledningen till att vi inte uppdaterar skolan tar skiten på en. Ja, verkligen man har inga krafter när man kommer hem sen.. Men nu ska jag hoppa in i duschen och imon stallet, pusshej!
/Emma-Louise

Stan med Emma-Louise snart :)

Fick bli en gammal bild för jag tycker att det ät tråkigt med inlägguntan bild :D
.
Hejsan , asså förlåt för att jag inte har bloggat på jätte länge men jag har så mycket och göra nu när det är skola och allt ! Och på kvällarna är jag jätte tröt ! Men jag ska försöka blogga så mycket som jag kan ! Men nu när vi går i sjuan så slutar vi ju mycket senare.
.
I torsdags så var vi i stallet och då så hoppade vi 80 cm men Rosie var helt konstig , när hon vägrade så stegrade hon och håll på och krångla. Men när hon hoppade så hoppade hon helt rakt med huvet rakt upp ! Sen galopperade hon jättesnabbt men hon var ändå jätte duktig ! Och på söndag ska vi rida ut ska bli jättekul, och vida i vattnet och allt.
.
Senare idag ska jag och Emma-Louise till stan och handla litte :) Oche efter det skah jag och mamma kanske åka t hööks och bah köpa ridbyxor fast jag tror inte det för jag ska va med Emma-Louise ;) Men nu ska jag äta frukost bloggar kanske mer idag !
.

John whitaker, röda ridbyxor!

OMG...
jag tror ja dööör, mamma & pappa hade vatt och köpt ett par röda John Whitaker ridbyxor, asså shit!
Så jävla snygga eller?! Asså seriöst jag börja nästan lipa.. HAHAH, pinsamt ;$
Men asså jag har velat ha dom jätte länge så bara får jag dom nu.. O: asså.. ååååhh visar bild imon men nu kommer en från google! ;)
lite suddig typ men så snygga!
/Emma-louise

VIKTIIIG INFO

hejsan :)
oj, oj, oj vad dåliga vi är på att blogga! statistiken har sjunkit går i skolan 24/7 ~ typ döda på kvällen därför orkar man inte blogga men jag tror jag kommer väll blogga lite då när jag kan bloggen ser nästan skit ut! Menyn är ju helt asså.. ja jag vet inte vad! Men det ska väll fixas, pussar ♥

lite nytt

Hej på er!
Det är ny design nu till bloggen, tyckte det behövdes är väll sådär nöjd.. kommer bytas ut snart skulle jag tro måste fixa massor av annat också tryck f5 om inte designen syns!
.
har varit lite 'off' på bloggen ;)
men jag har faktiskt inte orkat  så mycket har inte haft riktigt tid heller. Jag var på liseberg i lördes, superkul! Söndes var jag i stallet hos Sallie red ut med Emma så sjukt häääärligt! Vi gick i bäcken för mysigt bäcken är ganska djup med Sallie är ju c-ponny och jag nuddade med fötterna. Det är så mysig att gå i djupt vatten med hästarna fast det kanske bara är jag som tycker det? Haha!
.
Idag var det första skoldagen det var helt okej asså fattar inte varför vi gick idag typ rast hela tiden, haha nu ska jag kolla tv, sen ta på mig ridkläderna, kram ♥
du & jag
hand mot hov,
knäcker inget vårt vänskapsband! ♥
/Emma-louise

Bloggriket

Hejsan nu har vi fixat en sak som heter bloggriket ;) Genom att trycka på 'bloggriket' i länkarna så ger ni oss en röst så skulle ni kunna vara så gulliga och trycka på den lilla knappen för oss ? Då skulle ni vara jätte söta !
.
Nu sitter jag vid datan och håller på lite med bloggen! Men innan så trillade jag ner för våran källartrappa och hela foten typ gick sönder ;s Men jag har vilat hela dan nu för jag måste rida imorgon vi ska ju rida ut i ungifär 2 timmar , men jag kommer rida fast än den är bruten ! Fast nu är den ju bara skukad eller nått tror vi :) Men nu ska jag pilla mera med bloggen , vi hörs .
.

Vinnarna av veckans blogg..

Hejsan nu har vi tagit fram 3 nya vinnare i veckans blogg :) Det var ju ganska många som anmälde sig idag med dessa blev vinnarna :)
.
VINNARE
VINNARE
VINNARE
.
Grattis till er 3 men ni andra ska inte deppa bara skriv 'jag är med ' i detta inlägget så kanske ni blir vinnare utan nästa veckans blogg :) De vinnarna dras ut på onsdag :) Om ni vil ha större chans att vinna så kan ni som vanligt skriva ett litet inlägg i eran blogg med en länkning och någon rad om att ni är med och sånt . Hoppas att ni vill vara med , lycka till !
.

Wicke!

Bilderna är fotade av min kusin sanna ♥
.
Hejsan , nu sitter jag och ätec MCDONALD mat :) Det är såå goot ! Men idag så har jag vat med Sanna min kusin då och vi red ut lite men det typ ösregnade så det var inte så skönt när man har t-tröja hehe... Men Wicke var as stark och väldigt pigg och i galoppen var jag kanske en km framför sanna haha han var så himla snabb fick aldrig en fin galopp! Men när han galopperade så snaggt så var galoppen ändå fin liksom han försökte inte få av mig o så ju ! Men han gick knappt och stanna , men sanna sa att han ville hem så om jag inte kunde stanna skulle han bara springa hem :) Sen när vi nästan var hemma så provade vi och stegra hon kan ju få wicke att stegra själv och han stegrade as höggt ! Men det var jätte roligt hihi :) Sen så gjorde vi rent utrustningen och mockade för hästarna skulle stå inne i natt o sen skulle jag typ hem Men hinner inte blogga mer nu :) Men vi hörs.
.

Brb,

Hejsan!
måste blogga lite snabbt nu, ska hämta emily på tågstationen o så sover hon här sen imon blir det liseberg! (:
så jag kommer inte kunna blogga imon :( men kommer sakna emma oxå, hah, vi är ju typ varje dag annars ;)
men ha det bra så länge, kram! ♥
kan inte lägga upp ngn bild blogg.se krånglar..
/Emma-Louise

Ridpasset

Hejsan idag har jag varit och ridigt! Rosie var jätte duktig men rädd för typ allt som vanligt hihi. Men hon var jätte duktig ändå :) Vid hennes hage växer det jätte mycket björnbär och så gav jag t rosie och hon blev typ galen och ville ha mer hela tiden hih, gullisen!
.
Idag har vi kört ett hopp-pass :) Det gick jätte bra fast dom hoppade inte så många gånger. För i hagen jämte stog det en hingst som var helt galen och hästarna blev ju ganska konstiga av honom. Men dom var ju duktiga ibland. Jag tyckte faktist att det var ett ganska bra ridpass. Så jag ger ridpasset:
3 av 5 stjärnor :)
.

G U L L U N G E ! ♥

Jag älskar dig Rosie ♥
.
Hejsan hoppsan, Nu sitter jag och äter gifflar. Älskar gifflar :) Grattis till de som vann igår förresten! Fortsätt anmäl er till veckans blogg, för att få ännu större chans så skriv ett inlägg att du är med och tävlar. Ska till rosie nu.. kram! ♥



Scapa sports schabrak, för snygga!

Riktigt snygga, asså! Dock har jag hört att man inte får tävla med dom? Hmm.. så om man kommer in där på banan kommer de då diska en för att man har scapa sports schabrak? Haha! Lite konstigt verkar det ju ändå va.. ;) Jag vill verkligen tävla med dessa! Nu drar jag till stallet hörs!
/Emma-Louise

Vinnarna av veckans blogg..

Först tack till alla som anmälde sig!
men nu har vi 3 vinnare! :D
.
VINNARE
VINNARE
VINNARE
.
Stort grattis till er! ♥
och ni som inte vann denna gången har en ny chans nu anmäl er i detta inlägget, tex ' jag är med! :) '
Men dessa 3 tjejerna gjorde så att man fick större chans att vinna dem skrev i deras blogg 'jag är med i veckans blogg hos teameel.blogg.se var med du också! För då får man större chans ;)
.

Ridpasset

Tänkte skriva lite om ridpasset, när jag och Emma red barbacka förrutom att jag trilla av så var det helt ok! ;)
Fick ner henne på tygel då & då. Men när jag fick ner henne var hon såå fin!
Men det gick super bra och ställa henne det ända som var
.
minus var väll att hon rusade lite i galoppen men det var faktiskt mest bara nog 1 gång i slutet. Men jag kunde ställa henne ungefär kanske när halva ridpasset hade gått, då hade hon fin lugn galopp och var jättefin när jag ställde henne! (:
tänkte köra med att jag betygsätter ridpasset så ridpasset får 3 av 5 stjärnor, haha!
/Emma-Louise

BLOGGEN = RÖRIG!

Hejsan , just nu är bloggen är lite rörig, ska fixas så snart som möjlgt
.
Snart drar vi till ön och ska bada, älskar att bada på ön :)

Första gången jag " trilla av på Sallie"

haha, matvraket i hagen!
Som rubriken säger.. i förgår tror jag det var, så ramlade jag av Sallie för första gången! ;)
vi har inte haft dom alls länge!
Haha, men jag red barbacka och galopperade gick väll lite sådär lagom fort.. hah, men sen när jag skulle sakta av så ni vet så får dom ju oftast väldigt snabb trav så, jaa... det studsade ju väldigt mycke så jag gled, ner haha! Man kanske inte kan kalla det riktigt att jag trillade av, jag satt nästan av, eller ja nästan! Men jag har nog aldrig landat så mjukt, kändes som jag landade i värsta hoppborgen, haha och Sallie var för söt när jag 'trilla' av så stanna hon och bara kollade ner häpet på mig, haha!
.
Jaja, ganska många som är med i veckans blogg super kul. glöm inte att du kan fortfarande, anmäla dig här-->http://teameel.blogg.se/2011/august/veckans-blogg.html#comment
Och vi drar ut 3 vinnare kanske mer..
/Emma-Louise

Hiss&Diss

Hejsan , Hade tänkt göra en hiss & diss på benskydd Emma-Louise har ju gjort på luvor. Så jag tänkte göra det på benskydd! Alla benskydden nere kommer ifrån hööks :)
.
Hissar ,
Bild 1, Jag tycker att dom är väldigt fina och tycker att det är jätte fint när dom är så lite blanka bak. Tycker att dom ser jätte bra ut (att använda då) Dock tycker jag att dom är lite dyra fast 300 är kanske ett normalt pris :)
.
Bild 2 , Jag tycker att dom är jätte snygga älskar att det är plastigt och sånt på dom! Men ja jag tycker att priset är för mycket här med  400:- Tycker att det är bra att det fins i många fina färger på dom (vit, töd,brun grön och blå  så man kan ju ha dom till många olika outfitar!
Dissar :

.
Bild 1 , Jag tycker kanske inte att dom är de snyggaste med dom är ju ganska fina men eftersom att det är läder så blir dom ju ganska lätt skavda och sånt, Jag hade ungefär sånna till Sammy och använde dom ungifär 5 gånger innan dom var helt rivna! Så det blir nog en diss på dom
.
Bild 2, Jag tycker att dom är snygga men inte så praktiska. Rosie har sånna vita och dom blir så himla lätt skitiga och blöta. Och dom är ju i tyg så smutsen liksom fasnar i dom. Fast dom är ju fina men dock inte så praktiska. Så det blir en liten halv diss på dom!

Så gulligt!

Första fan bilden, Tackar Johanna  så himla söt du är som tar dig tid att göra en sån fin bild till oss :) Vi blir jätte glada när vi får sånna fina bilder från er läsare
.
Hejsan , snart ska Emma-Louise och hennes pappa &  min pappa och jag ut med hindarna till ön tror jag ska bada om det inte är sådär as kallt men det tror jag inte  att det är så kallt. Men nu kommer dom bloggar mer lite senare.

Veckans blogg!

Ja, vi tänkte börja med veckans blogg! ;)  För att få större chans så skriv ett inlägg i din blogg & länka till oss, tex, jag är med i teameel.bloggg.se veckans blogg var med du också! Eller bara kommentera här nedan ' jag är med! :) '

Nu drar jag till stallet :)

.
Hej hopp :) Haha lite konstig bild ;s på mig då skulle prova hoppa utan stigbyglar ;P Men idag har  jag inte gjort så mycket jag har hjälpt pappa i trägården :) Har tjänat (stv) ihop 30 kr :) Nu är jag ju rik ;o Men nu ska jag dra till stallet och träffa lila Rosie!
.

Hissar & Dissar

Temat är alla dessa luvorna! ;)
DISSAR :

1;an
Helt vanlig svart luva, neeej! Kanske på en brun eller skäck färgad häst, men inte tex om den är svart för då ser man knappt att den har någon luva, Inte vit heller det blir ju så stark färg då, på den.
2;an (SVERIGE LUVAN) Jag gillar det nya 'sverige temat på luvor schabraker eller ngt annat, men denna som är stickad i luvan lixom tyckte inte jag var fint!
HISSAR:


1;an det är såhär jag menar! Till skillnad från den andra luvan sverige flaggan ska inte vara stickad! ;)
2;an Engelska flaggan är ju bara för snygg asså! Kanske hade köpt den engelska luvan istället för den svenska luvan :)
.
det var det var tycker ni bäst om? :)
Nu ska jag till stallet till Sallie, ha det bra!
/Emma-Louise

Sötaste Rosie ♥

.
Hejsan , idag skulle jag igenteligen sovit hos mormor men hon blev sjuk :( Men man får väl ha det gött hemma istället :) Men idag ahr vi ätit på hemköps grillen (fetegreta ) Haha det har vi döpt den till ;p men nu måste jag titta på tv hehe ett "måste" Men vi höra :)
.

älskar dig mest, finast!<3


Hejsan!
Kom hem nästan precis, har vatt med Emma och vi har vatt ute med båten! :)
Super kul, vi hade nästan som en surfingbräda med oss så vi låg på den efter båten så hålld dom i ett snöre, då hah askul!
.
Imon ska vi till våra små pollar blir nog att vi rider ut tror jag. Men måste sticka nu ska iväg och spela minigolf med moster, sandra, mamma, pappa & robin sen äta på wildwest! ;)
/Emma-Louise

Ge mig!

En iphone! :D
Asså, jag vill verkligen ha en iphone typ mobilblogga och allt, suuuper bara ha i fickan och liksom bara klicka lite, haha jag älskar touch mobiler! :) Men får den kanske i september det får vi verkligen hoppas på! :D
/Emma-Louise

3 bilder på Rosie ♥

Oredigerade bilder jag orkar typ aldrig redigera dom men skit i :)
.
Hejsan nu sitter jag och kollar andra bloggar och sånt men vi ska snart åka o hemta mormor :) Vad tycker ni om den nya headern ? Jag tycker den e fett nice :)Men nu ska jag äta fruost , men lite senare idag ska jag kanske va med Emma-Louise . men nu ska jag dra men vi höörs :)
.

Nytt

hej på er! :)
ny design nu.. är inte riktigt nöjd ändrar den nog lite imon ;)
För nu ska jag kolla tv o äta blåbärsmuffins ♥
/Emma-Louise

Rosie och Bajs :)

Hihi en bild på bajs en häst som delar hage med Rosie :) Hon heter inte bajs hon bah kallas det :) Över e det rosie då :)
.
Hejsan , idag körde vi dressyr på ridningen Rosie var grymt bra ! Hon fick jättefina övergångar till galopp ossovidare :) Men nästa gång ska jag nog rida barbacka för vi skrittade av dom eller så barbacka på då görde jag lite galopp och sånt och hon var jätte duktig så nästa gång ska jag rida baracka :) Men nu ska jag äta nått vi hörs!
.
Bara så ni vet så är bilderna oredigerade orkade inte redigera dom :p Lata lilla jag ! haha
.

Det jag köpte i ullared..

Hej på er!
Det var någon som kommenterade nyss och undrade om jag inte kunde visa det jag köpte i ullared, och självklart kan jag de! Ovan ser ni det, Idag blir det stallet som sagt till lilla Sallie och nu får vi bara hoppas att hon gillar godiset!  Ska ta på mig ridkläderna nu, kameran följer nog med skulle jag tro. Blev ett litet kortare inlägg för mig idag, men men ;)
/Emma-Louise

Älskling

.
Hejsan , nu sitter jag och chillar framför tv n. Och äter frukost , Ska snart packa ryktlådan ska fixa en till Rosie :) Har haft en till alla mina roderhästar ! Men  Rosie får en av mina gammla för jag orkar inte köpa en till har typ 5 stycken som bara ligger och skräpar :s Så jaop hon får en gammal ;p
.
Igår så var jag ju på teatern den var as bra :)  Jag lena&lotta satt och frös till is haha. Men jag tänkte ta mina kortbyxor men tog mina långa om jag skulle ha de små så hade jag fått gå hem ;o Jag skulle fan blit sjuk ! Sen efter så åkte jag o lotta till maxi och köpte paj haha ! Men vi hörs :)
.

En bild på den vackraste i världen ..

.
Hej på er ,nu har jag precis ätit kaka. Super gott ! Och för en stunds sen så har jag städat ett rum i källaren det var as stökigt och jätte mycket dam ! Och tveskärtar eller vad det nu heter kryp i allafall :s Det var jätte äkligt där men nu är det jätte rent hehe !annars har jag inte gjort så mycket mer än att stappat !
.
Men snart ska jag ju till teatern ska bli kuligt :) Men nu så ska jag  snart äta för jag ska ju iväg kl kvar över 6 :) Så vi får ju tyå äta ganska tidigt. Eller jag ska till Lena klockan kvart över 6 och teatern börjar klockan 7 så jag kan ju vara hos henne lite :)
.
Imorron ska vi rida jihuu ! Vi ska nog rida dressyr om inte maria vill visa några ridvägar i skogen för då rider vi ju ut :) Men jag tror det blir dressyr , för vi kan ju inte hoppa nu när vi har hoppat 2 ggr i rad :p Saknar min lilla ros ! Ska nog köra ganska hård träning med henne öva skenkelviktingar och galoppfattningar ställa och bak och framdelsvändningar :) Ska bli jätte roligt! Vet inte om jag ska rida barbaka eller inte men jag får väll bestämma mig då :)
.
Bilden åvan är ganska gammal ! Den är från första gången som vi hoppade har typ inga bra bilder men denna har jag ju inte lagt upp ennu och det är ju tråkigt att lägga upp samma bild många gånger :) Så jag tar med kameran imorgon okså så kommer det nya frächa (stavning) bilder :) Ska fota mycket på henne i hagen så det blir nog inte så mycket när jag rider :p Bara på henne typ ! Men hon är ju fiinast, underbarast , snällast och sötast hihihi :)
.

walking in ullared..

Hej på er! =)
just nu är jag nog en liten shoppaholic som går runt i hela ullared och letar efter massvis med saker!
detta är ett litet tidinställt inlägg. Hoppas ni hare bra, och att Emma uppdaterar bra, haha!
/Emma-Louise

Vackra Rosie ♥

.
Min söta lilla häst !

DU ÄR MITT ALLT ♥

Vackra häst , DU ÄR MITT ALLT ♥
.
Hejsan , idag har jag varit på hööks och köpt nya ridhanskar svarta i läder :) Sen åkte vi till Lena för anders fyller år , och då bestämde vi att vi skulle gå på Teatern imorron :) Men nu ska jag titta på tv och chilla ! Vi hörs !
.

Hoppar med Sallie

Haha, är hon inte super tjock? ;D
Extremt suddig, bild tycker ja ;)
Men den duger. Här är den efterlängtade bilden sen i söndags!
Nu är den äntligen här!

packar.. åker snart!

Är hon inte för söt? Älskar dig! ♥
Kärlek till dig underbara ponny.
.
Ska till henne i övermon som tur är! Måste packa nu för vi åker snart till Min mormor 'hyrstuga' vid en sjö, ska nog bada med Leo, ska va där med mamma,pappa,robin,mormor,ilpo,ida,sandra ;d Sen sover jag över hos mormor med Sandra & Ida sen åker jag till Ullared med dem imon, kul hoppas jag hittar ngt bra! 
/Emma-Louise

Rid outfit

.
Nu hade jag tänkt visa min ridoutfit och lite av rosies vet inte vad hon har :p
.
Ridbyxor (jeans(stv) ) : Hööks (CRW
Hjälm : CRW hööks
Väst : Hööks /Riders company
Tröja : Ullared (skill)
Stövlar : Hööks CRW
.
ROSIE
.
Kan bara sadeln hehe ;
Sadel : Hubertus
____________________________________________________________________
Hejsan , nu sitter jag och spelar på facebook och äter choklad :) Gööt! Vad ahr alla gjort idag då? :) Men nu hinnar ja inte blogga mer ska göra mig fin fin och ducha m.m :)
.


Hoppning

.
Fotograf: Mamma
(Jag och rosie hoppar )
Blev inte så bra bilder i ridhusen :p
.
Hejsan, ridpasset igår var bra. Fast Rosie var lite stel i galoppen men hon var jätteduktig i hoppningen . Men hoppade bara 50 eller 60 för vi har ju bara hoppat en gåg innan :) Men rosie var jätte duktig. Efter vi hade ridit i typ en timme så skrittade/travade vi av dom barbacka i padocken :) Red i vattenpölar och hennes benskydd blev helt geggiga och dom e ju vita haaha helt dyngsura ;p  och igår när jag skule ta på mina stövlar så fastnade skedjan (stavning) och jag fick en jätteäklig blåsa :( Ska köpa nya ridhanskar.
.
Sorry för att jag inte har bloggat men aja nu ska jag blogga mycket ! Men idag ska jag åka till farmor och äta för hon fyllde år igår. Men senare kommer nog min ridoutfit :)
.


Ny huva från HV POLO!

Hejsan!
Sitter i soffan och latar mig, haha, ska snart baka amerikanska stora blåbärsmuffins med mammi! 
Ska bli supergott sedan ska jag rensa ogräs och sånt i landet så jag kan tjäna (stvn!) pengar för på onsdag ska jag kanske till ullared med moster! :) Ska till Leo imon med mormor, mamma & moster sen så sover jag och moster över där sen till ullared dagen därpå med hennes kompis om inte dom ska resa då.. så det är bara kanske men vi får hoppas! =)
.
Tyckte den här luvan/huvan från HV POLO var sjuuukt snygg, vad tycker ni? Åh, denna vill jag verkligen ha!
/Emma-Louise

Ridpasset!

Hej på er!
Kom hem från stallet, för ungefär kanske två timmar sen ;) Red Sallie i ridhuset, (Emma med då) Och vi hoppade dock bara 50-60 men det är andra gången vi hoppar med dem.
.
Förra gången jag hoppade Sallie så var hon ganska 'tittig' innan hindret så man fick skänkla jätte mycket för att hon skulle komma över, haha!
.
Men det var inte alls så idag, idag rusade hon ganska mycket till hindrena behövde inte skänkla nästan alls. Men sen mer i slutet så gick det ganska bra men då tog jag tag i tyglarna! Innan var jag lite mjuk. Men nu menar jag inte att jag drog i dom då! ;) Körde lite dressyr också, ju på volt och lite så. Och det gick också faktiskt bra! Hon gick ner på tyglen nårra gånger men då gick hon ner jättefint! I söndes var hon JÄTTEstel så det var ju ett steg framåt, haha :)
.
Förresten så har Emma lite bloggtorka men hon bloggar snart imon eller idag skulle jag tro.
Mitt lilla matvrak, haha! :)
/Emma-Louise

Länkbyte

Gjorde ett collage, ist! ;)
Halloj! :)
Kolla in denna tjejens blogg, klicka HÄR! för att komma till hennes blogg, det är värt att klicka, hörrni!
/Emma-Louise

my heart beats for you!

Full, galopp, haha!
Hej på er!
Sitter och kollar på dum & dummare, hah go film;) Ska t stugan idag med Emma och sova där och så, ska bli mysigt. Kan ju även skriva om det jag har på mig på sallie, min ridoutfit är här!
Ridbyxor (jeansaktiga) - Hööks
Helly hansen t-shirt - okänd .
shortshaps - equipage
Schabrak, 'diamant' pannband & annat - vet jag inte..

/Emma-Louise

Tips om en övning!

Hejsan, denna övningen ska jag och Emma göra på torsdag, tror jag! :)
SJÄLVKLART kan du välja vilken höjd du vill, men jag och Emma ska nog ha denna höjden, det är första gången ju!
.
man börjar vid kortsidan fattar galopp och galopperar längsmed långsidan, efter hindret svänger precis innan kortsidan, sedan hoppar du 2;a hindret, sen travar du över bommarna! sjukt bra övning ändå, tror jag och Emma ska göra det på torsdag. Riktigt bra, eftersom man lär sig att ha kontroll efter hindret och att man ska trava över bommarna gör ju det lite svårare oxå! ;) Blir en ridoutfit imon, tror jag.
.
Imon ska jag och Emma till stugan i falkenberg (badstugan) vi ska bada, grilla & ha det super! :) kommer hem söndag eftermiddag och då sticker vi till Sallie & Rosie, SUUUPER!
/ Emma-Louise

fina ponny!

Oredigerad ;)
Asså jag är så himla glad! Att jag har denna ponnyn. Så himla fin jag älskar henne! jag har inte haft henne alls länge typ bara en vecka! Och hon är så himla underbar ♥ där hon står oxå, är det grymt för man får hoppa, dom har ridhus & paddock, terrängbana och sjukt fina skogsvägor, hur bra? :)
förresten, så är det ny header vad tycker ni? tryck f5 om det inte syns. Blev lite kortare inlägg kommer ridoutfit ikväll eller imon.
/Emma-Louise

Jag älskar dig

Söt bild på rosie :)
.
Hej , nu sitter jag och pillar lite med bloggen! Snart kommer en ny header Emma-Louise håller på och göra en :) Emma-Louise kommer snart hit för jag kunde inte kome till henne för min cykel e typ paj :s Men aja nu ska jag typ äta middag :) Fast jag e inte hungrig för jag åt ju precis frukost .
.

Rosie

Bilder på mig och rosie :)
FOTOFRAF :Mamma

Hejsan, igår hoppade vi , det gick jätte bra och Rosie var jätte duktik ! Jag har mer bilder men dom kommer nog imormon eller något :) Vi hoppade dock inte så högt eftersom att det var första gången vi hoppade dom :) Hon var jätte lätt att rida och hoppade jätte jätt över hinderna . Men nu ska jag äta frukost vi hörs :)
.
//Emmaålström

Ridtur med Bellman

Bild från min mobil, Bellman på bilden! ;)
red honom idag, han står på min gamla hemmaplan / ridskola.
.
Hej på er! Har vatt i stallet med Wilma idag, vi red en runda i skogen mysigt var det! :D Men båda pollarna var ganska pigga, hah!  Sen tog vi av sadlen i paddocken och så red vi lite där, hoppade barbacka oxå, vet inte vad höjden var, men kanske 40 cm? vi fick igentligen inte hoppa och så red vi ju barbacka oxå, men det var mysigt =) kanske orkar jag ladda in bilderna från min mobil till datan idag, men vi får se! ;) och förresten så är Bellman Emmas förra sköthäst :)

Hej på er .. ♥

Fick bli en bild på en rödros ♥

.
Hej , förlåt för att vi inte bloggade igår , men vi hade inte tid för vi var och badade och sånt. Men idag ska jag bara ta det lungt ;) Och snart kommer Lena (min moster) hit men Amanda (min kusin) ♥ Och nu så bakar mamma kladd kaka gott :p
.
Imorgon ska vi rida , ska bli jätte kul det var ju en vecka sedan ;) Saknar min lille häst ! Imorgon ska vi hoppa och då ta med kameran så klart , och då kommer det en bildomb imorron kväll om jag hinner eller på fredag :) För imorron efter ridningen ska jag till rixfm festivalen :) Ska bli jätte kul, Men nu ska jag äta smeten av kladd kakan
.
//EmmaÅlström

Haverdal ♥

.
Hejsan , idag har jag och Emma-louise varit på haverdal och badat och matat fåren där dom är jätte söta. Vi plockade äppel och bär och matade dom . dom var jätte tama och när man hade matat dom lite så följde dom med oss :) Och då vsr det någon som hade fiskat krabbor och var o badade så var vattnet jätte varmt så då kan dom ju dö för att det är för varmt ! Så då hälde vi ut rabborna och la hinken i vettnet så att det skulle se ut som att den hade trillat i vattnet.
.
Och idag ska jag nog göra ett videoinlägg :) Då vill jag ha över 1000 visningar kom ju havvägs i förra hela 10 saknar bara två nollor :o Men nu ska jag äta icecream.
.
//Emmaålström

RSS 2.0