Hiss&Diss

Hejsan , Hade tänkt göra en hiss & diss på benskydd Emma-Louise har ju gjort på luvor. Så jag tänkte göra det på benskydd! Alla benskydden nere kommer ifrån hööks :)
.
Hissar ,
Bild 1, Jag tycker att dom är väldigt fina och tycker att det är jätte fint när dom är så lite blanka bak. Tycker att dom ser jätte bra ut (att använda då) Dock tycker jag att dom är lite dyra fast 300 är kanske ett normalt pris :)
.
Bild 2 , Jag tycker att dom är jätte snygga älskar att det är plastigt och sånt på dom! Men ja jag tycker att priset är för mycket här med  400:- Tycker att det är bra att det fins i många fina färger på dom (vit, töd,brun grön och blå  så man kan ju ha dom till många olika outfitar!
Dissar :

.
Bild 1 , Jag tycker kanske inte att dom är de snyggaste med dom är ju ganska fina men eftersom att det är läder så blir dom ju ganska lätt skavda och sånt, Jag hade ungefär sånna till Sammy och använde dom ungifär 5 gånger innan dom var helt rivna! Så det blir nog en diss på dom
.
Bild 2, Jag tycker att dom är snygga men inte så praktiska. Rosie har sånna vita och dom blir så himla lätt skitiga och blöta. Och dom är ju i tyg så smutsen liksom fasnar i dom. Fast dom är ju fina men dock inte så praktiska. Så det blir en liten halv diss på dom!

Kommentarer
Postat av: S A N N A S . R U M

Sv; det heter the only exception (:

2011-08-16 @ 13:07:00
URL: http://sannasrum.se
Postat av: Julide Yoldas

sv: Tack så jätte mycket!

Jo han är min! :)

2011-08-16 @ 13:21:59
URL: http://juulideyoldas.blogg.se/
Postat av: vicky ♥

SV; Härligt, jätte fin blogg föresten! :)

2011-08-16 @ 13:38:10
URL: http://vwestin.blogg.se/
Postat av: Sofia

Håller med!

2011-08-16 @ 13:44:42
URL: http://sofialovee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0